Najlacnejšie ponuky (5)
Popis produktu
Parametre produktu
Parametre produktu
Popis produktu
Predpokladajme, že fakt máme slobodnú vôľu. Môžeme sa rozhodnúť pre dobré a zlé myšlienky, slová a činy. Môžeme dobru alebo zlu pritakávať, alebo povedať nie. Môžeme svoje túžby tlmiť, alebo dať im voľný priechod. Môžeme svoje "ja" formovať vlastným úsilím. Môžeme toto všetko robiť v zajatí svojich životných podmienok, zdedených génov a nadobudnutých memov. Môžeme sa cítiť ako autonómne ľudské bytosti aj keď pripustíme, že sme iba nepatrné čiastočky všehomíra, v ktorom má každá takáto čiastočka vymedzenú pozíciu a rolu. Toto všetko môžeme. A môžeme si dokonca testovať, ako sa nám darí moznosť slobodnej vôle uplatňovať v každodennom živote i hraničných životných situáciách. Sloboda aj šťastie sú aj vecou voľby, vôle, rozhodnutia. Dokonca aj sloboda a šťastie druhého človeka. Slovenský text.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.