Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť...
Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť...
Viazaná plnofarebná kniha formátu B5 Mikrobiológia a biochémia vína je určená všetkým záujemcom o cenné odborné informácie o procesoch vedúcich k vzniku vína a môže tiež slúžiť ako učebnica pre študentov príslušne zameraných škôl. Kniha podáva ucelený prehľad o mikrobiome od vinice až po hotový produkt fľaškové víno. Zaoberá sa ale predovšetkým tým, čo sa z pohľadu mikrobiológie a biochémie deje počas technologického postupu prípravy vína a jeho zrenia, vrátane nežiaducich procesov.
Špecifikácia
Autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydanie prvé, 2020. 408 strán
ISBN: 978-80-907545-1-5
Kniha je v českom jazyku
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.