Kváskovanie 3 - Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau a kolektív
96 %
Už máte za sebou prvý aj druhý diel Kváskovania? Tak sa s chuťou pustite do toho tretieho. Čaká vás 69 kreatívnych receptov z tradičného kvásku, ktoré pripravili naslovovzaté...
Už máte za sebou prvý aj druhý diel Kváskovania? Tak sa s chuťou pustite do toho tretieho. Čaká vás 69 kreatívnych receptov z tradičného kvásku, ktoré pripravili naslovovzaté...
Už máte za sebou prvý aj druhý diel Kváskovania? Tak sa s chuťou pustite do toho tretieho. Čaká vás 69 kreatívnych receptov z tradičného kvásku, ktoré pripravili naslovovzaté kváskovacie profesionálky. Podľa podrobných návodov si ich doma ľahučko pripravia aj úplní začiatočníci. Táto knižka však nie je iba o receptoch, nájdete v nej aj odborné vysvetlenie k jednotlivým spôsobom kvasenia a dozviete sa veľmi užitočné tipy, na čo si dať pri pečení pozor, aby bolo vaše dielo chutné aj krásne. Vďaka Kváskovaniu 3 absolvujete vysokú školu kváskovania a stanete sa majstrom domáceho pečenia.
Komplexná praktická kuchárska kniha zameraná na kvások a kváskové pečenie.
V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
69 overených receptov
Recepty z rôznych druhov múk: pšeničných, špaldových, ražných, i celozrnných.
Recepty rôznych druhov chleba a pečiva, sladké i slané recepty.
Recepty s rôznymi druhmi kvásku.
Recepty vhodné aj pre deti a ľudí s potravinovými intoleranciami.
Zvládnuteľné aj pre začiatočníkov a inšpiratívne pre pokročilých.
Rozhovory, tipy a rady od odborníkov.
Teória o kváskoch, starostlivosť o ne a správna príprava cesta z nich.
Krásne a autentické fotografie receptov.
Jasný a zrozumiteľne popísaný postup aj s fotopostupom pri každom recepte.
Získate aj odporúčania profesionálok:
Tipy, ako najprínosnejšie piecť s knihou Kváskovanie.
Návody na založenie rôznych druhov kváskov.
Ako sa správne starať o kvások.
Ako pretransformovať kvásky navzájom medzi sebou.
Chyby kvásku a jeho ozdravenie.
Kváskovanie a intolerancie.
Ako piecť ekonomicky.
Čo s kváskom počas dovolenky.
Ďalšie cenné tipy, triky, návody a vychytávky pri kváskovom pečení.
Technické informácie o knihe: 1. Kniha má extra pevnú obálku. 2. Pevnosť a odolnosť obálky je umocnená jej polaminovaním. 3. Atraktívnu potlač podčiarkuje aj parciálne lakovanie obálky. 4. Všetko spolu dodáva knihe jedinečný vzhľad. 5. Kvalitný a odolnejší kriedový papier s vysokou mierou farebnosti. 6. Dostatočne hrubé a pevné stránky, v ktorých sa dobre listuje a nekrčia sa. 7. Kvalitná šitá väzba. 8. Plnofarebné fotografie ku každému receptu. 9. Podrobný a zrozumiteľný postup doplnený o fotopostup. 10. Dve praktické farebné záložky.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant2,99 €97 % • 4 921 recenziíĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.