Reklama

To jsem prostě já, Clarice Beanová - Lauren Childová

2017. < p> Prvni dil volne trilogie. Hrdinka knihy Clarice travi spoustu casu ctenim detektivnich pribehu o Ruby Redfordove, coz ji obcas pusobi problemy ve skole...
9,41 €
Doprava 3,35 €,Do 3 dní
Doporučená ponuka Najlacnejšie knihy
Do obchodu
Zoradiť:

Najlacnejšie ponuky (5)

Do 3 dní • 1 variant2,99 €76 % • 33 000 recenziíĎalšie informácie
To jsem prostě já, Clarice Beanová - Lauren Childová
Na sklade • 1 variant2,47 €97 % • 27 089 recenziíShop roka '24 - FinalistaĎalšie informácie
To jsem prostě já, Clarice Beanová - Lauren Child
To jsem prostě já, Clarice Beanová - Lauren Child
Do 3 dní • 1 variant3,35 €83 % • 374 recenziíDarčekĎalšie informácie
To jsem prostě já, Clarice Beanová
Dostupné od 25. 11.2,69 €95 % • 23 425 recenziíShop roka '24 - VíťazĎalšie informácie
To jsem prostě já, Clarice Beanová (Lauren Child)
To jsem prostě já, Clarice Beanová (Lauren Child)
Na sklade • 1 variant5 €87 % • 138 recenziíĎalšie informácie

Rok vydania
2011

Popis produktu

2017. < p>

Prvni dil volne trilogie. Hrdinka knihy Clarice travi spoustu casu ctenim detektivnich pribehu o Ruby Redfordove, coz ji obcas pusobi problemy ve skole. Clarice se vsak nakonec podari - po vzoru Ruby Redfordove - vyresit zahadu ukradeneho poha

Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:

Do 3 dní • 1 variant3,35 €92 % • 5 679 recenziíDarčekĎalšie informácie
To jsem prostě já, Clarice Beanová

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.