Ako už názov napovedá, s touto knihou budete mať naozaj ruky v múke. Akonáhle odhalíte tajomstvo pečenia z kvásku, zamúčených rúk sa už nezbavíte, pretože vôni čerstvého domáceho pečiva sa len tak niečo nevyrovná. V knihe sa z jednotlivých kapitol dozviete, ako treba kvások pripraviť, ako sa oň postarať, aké pomôcky a suroviny sú najvhodnejšie na pečenie a nájdete aj veľa receptov a tipov, čo si na pečivo natrieť alebo k nemu dať.
Ako na kvások
Chystáte sa upiecť domáci chlieb a neviete ako na to? Autorka podrobne popisuje všetko, čo potrebujete vedieť o kvásku a pečení, vrátane niekoľkých vhodných postrehov ako dosiahnuť lepší výsledok, ale aj ako postupovať, keď sa kvások nedarí správne pripraviť.
Kniha ponuka pestre portfolio receptov pre rozne druhy chleba a peciva, ci uz s pouzitim kvasku resp. inych prefermentov a aj drozdia... Odporucam :)
Parametre produktu
Autor
Iva Trhoňová
Jazyk
český
Žáner
kuchárske knihy
ISBN
978-80-264-1688-3
Nakladateľstvo
CPress
Váha
600 g
Počet strán
192
Väzba
viazaná s laminovaným poťahom, 167x225 mm
Rok vydania
2017
Popis produktu
Ako už názov napovedá, s touto knihou budete mať naozaj ruky v múke. Akonáhle odhalíte tajomstvo pečenia z kvásku, zamúčených rúk sa už nezbavíte, pretože vôni čerstvého domáceho pečiva sa len tak niečo nevyrovná. V knihe sa z jednotlivých kapitol dozviete, ako treba kvások pripraviť, ako sa oň postarať, aké pomôcky a suroviny sú najvhodnejšie na pečenie a nájdete aj veľa receptov a tipov, čo si na pečivo natrieť alebo k nemu dať.
Ako na kvások
Chystáte sa upiecť domáci chlieb a neviete ako na to? Autorka podrobne popisuje všetko, čo potrebujete vedieť o kvásku a pečení, vrátane niekoľkých vhodných postrehov ako dosiahnuť lepší výsledok, ale aj ako postupovať, keď sa kvások nedarí správne pripraviť.
Malá domáca pekáreň
Vytvorte si doma malú pekáreň a doprajte si to, na čo máte práve chuť. V tejto úžasnej kuchárskej knihe nájdete asi všetky druhy pečiva, na ktoré si spomeniete - od rožkov, cez bagety a dalamánky, žemle a buchty až po chlieb.
Dobroty z kysnutého cesta
Ak máte radi sladké, nezabudnite na kapitolu Kysnuté sladkosti, kde nájdete vybrané druhy dobrôt z kysnutého cesta.
A čo k tomu?
Upiekli ste pečivo a premýšľate, čo si k nemu dáte? Aj na to autorka myslela, a preto pripravila ponuku receptov na nátierky či prílohy k pečivu.
Autor : Iva Trhoňová, Druh sortimentu : Kniha, Název : Ruce v mouce, Jazyk : Čeština, Počet strán : 192
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
sú tam pekne vysvetlené postupy pre pečenie chlebíkov a je tam tiež rozpísaná teória o jednotlivých surovinách, ktoré sa používajú pri pečení kváskového chleba.