Autorka Hannah Grantová (nar. 1982) pôsobila ako kuchárka vo viacerých špičkových reštauráciách, okrem iných aj v hviezdnej reštaurácii Noma v Kodani. Od roku 2010 je šéfkuchárkou cyklistického týmu Tinkoff-Saxo, za ktorý jazdia takí jazdci ako Alberto Contador, Roman Kreuziger alebo Peter Sagan. V spolupráci s výživovou poradkyňou Anne Dorthe Tanderup vyvinula koncept varenia, ktorý jazdcom vrcholných cyklistických súťaží zaručuje optimálny prísun energie. V kuchárskej knihe Grand Tour sa dozviete nielen to, čo závodníci každý z 21 dní Tour de France jedia a ako dotyčné jedlá pripraviť, ale aj čo si o závodoch a poriadnej strave myslia sami jazdci.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.