Bezlepkové kváskovanie

65 %

Popis produktu

Parametre produktu

Autor
Adka Sidall Kováčová
Žáner
kuchárske knihy
Počet strán
80
Rok vydania
2018

Recenzie

    Overený zákazník

    , zakúpené v MegaKnihy.sk

    Neodporúča produkt

    30 %
    • Osobne som z knihy sklamaná. Očakávala by som recepty bez polotovarov (múková zmes). Chcem si piecť vlastný chlieb a použiť samostatne jednotlivé suroviny, nie "miešané".

    Osobne som z knihy sklamaná. Očakávala by som recepty bez polotovarov (múková zmes). Chcem si piecť vlastný chlieb a použiť samostatne jednotlivé suroviny, nie "miešané".

Parametre produktu

Autor
Adka Sidall Kováčová
Žáner
kuchárske knihy
Počet strán
80
Rok vydania
2018

Popis produktu

Bezlepkové kváskovanie je kuchárska kniha, ktorá pomôže ľuďom začať kváskovať z múk bez lepku. Ako zo zmesí tak aj z jednodruhových prirodzene bezlepkových múk.

Taktiež je veľmi vhodná pre ľudí z histamínovou intoleranciou nakoľko recepty sú bez droždia, ktoré je najväčším problémom. Tým,že väčšina receptov je bez mlieka a vajec, tiež je vhodná pre tých, ktorí tieto výrobky nemôžu alebo sú vegetariáni či vegáni.

Kniha obsahuje 20 receptov na chlieb a každodenné pečivo .

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

0zákazníkov odporúča produkt
1zákazník neodporúča produkt
65 %
priemer z 2 hodnotení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
1 ×
1
0 ×

    Overený zákazník

    , zakúpené v MegaKnihy.sk

    Neodporúča produkt

    30 %
    • Osobne som z knihy sklamaná. Očakávala by som recepty bez polotovarov (múková zmes). Chcem si piecť vlastný chlieb a použiť samostatne jednotlivé suroviny, nie "miešané".

    Osobne som z knihy sklamaná. Očakávala by som recepty bez polotovarov (múková zmes). Chcem si piecť vlastný chlieb a použiť samostatne jednotlivé suroviny, nie "miešané".