Výživa patrí k aktuálnym témam doby. Mnohí ľudia stoja bezradne pred ponukou potravín. Ako sa v nej orientovať? Ako posúdiť potraviny a ich kvalitu?
V tejto knihe sú živočíšne a rastlinné potraviny popísané na základe antropozofickej a racionálnej výživy, počnúc mliekom, mäsom a rybou cez obilniny, strukoviny a zeleninu až k vode a soli. Autorka si pri tom všíma kvality potravín, ich kultúrno-historického významu aj pestovanie a spracovanie.
V knihe možno tiež vyhľadávať informácie k jednotlivým témam, napríklad ktoré tuky sú vhodné, čo je to maniok, ako je tomu s trieslovinami v ovocí atď. Kniha čitateľovi poslúži ako pomôcka na ceste k individuálnej a zdravej výžive.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.